Anmeldelse Pædagogik
0   307

Teenpower

Teenpower

Fakta


Titel
Teenpower

Forfatter
Pia Beck Rydahl

Pris
199 kroner

Sider
208 sider

Type
Bog

Forlag
Politikens Forlag

Positiv psykologi for teenagere! Ja, det er, hvad nærværende bog er. Og den er bare supergodt skrevet til målgruppen, både klogt, sjovt og provokerende. De unge får et godt redskab til at få sat gang i selvtillid og selvværd. Jeg håber virkelig, at denne bog må få mange læsere, for den er fantastisk!

Artiklen fortsætter under banneret

Her er hjælp til enhver teenager, både den generte, den højtråbende og hende, der styres af sin indre perfektionist. Og til alle dem, som ønsker mere styrke indeni, eller til os voksne, der omgås teenagere, og som gerne vil hjælpe, men også vide lidt om, hvordan man coacher et ungt menneske, nu hvor det er blevet så stort, at man ikke længere kan opdrage eller bare nusse og trøste.

Bogen rummer nogle rigtig gode skriveøvelser og værktøjer til hovedet og hjertet, der hjælper teen­ageren til at tage ansvar for sit liv og til at lære sig selv bedre at kende. Der er blandt andet kapitler om, hvordan man lærer at sige fra, hvordan man får det bedre med sine forældre, og hvordan man styrer sin indre papegøje med de kritiske tanker. Og så kan man jo godt snuppe et par relevante øvelser til klassens tid, når man synes, at ens unge trænger til et kærligt knus og et godt skub bagi, ikke mindst op mod terminsprøverne, hvor selvværdet skal stå sin store prøve.

Og endelig kan jeg kun sige: Køb den og brug den - uanset om du er teenager, forælder, skole­bi­bli­otekar (helst dig - for du skal jo købe bogen til skolen!) eller klasselærer i 6.-10. klasse. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ