Debat

Lock-out aktion: Randers' lærere protesterer for folkeskolen

Protestaktion i Randers i forbindelse med byrådsmødet på mandag d. 11. marts. Den ene om morgenen kl. 7.30 på de respektive skoler. Den anden om aftenen kl. 16.30 på Rådhustorvet i Randers, hvor der er byrådsmøde kl. 17.00.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter et fagligt klubmøde på Østervangsskolen i Randers var der bred enighed om, at vi lærere i Randers kommune er nødt til at stå sammen, hvis vi vil være synlige i vores holdninger til overenskomstforhandlingerne og den forestående lockout.

Derfor har vi besluttet, at vi i forbindelse med byrådsmødet på mandag d. 11.03.13, vil lave to af hinanden uafhængige aktioner.Den ene om morgenen kl. 7.30 på jeres respektive skoler. Den anden om aftenen kl. 16.30 på Rådhustorvet i Randers, hvor der er byrådsmøde kl. 17.00.

Om morgenen opfordrer vi jer til at stå i samlet flok et synligt sted ved skolen, hvor ikke kun forældre til elever på skolen, men også forbipasserende på vej på arbejde vil kunne se jer. Budskabet er for det første at gøre forældre andre interesserede opmærksomme på aftenens aktion samt at sprede budskabet om, at det ikke er lærerne, der strejker, men KL der lockout’er os!Aftenens aktion foregår på Rådhustorvet før og under byrådsmødet, da lockout’en er på dagsorden. Vi ser det som en god måde at synliggøre os, både overfor de kommunale politikere samt resten af offentligheden.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Vi håber, at der trods tidspresset kan produceres skilte og/eller bannere, der gør opmærksom på vores holdning til KL’s lockout af landets skolelærere.

Det er nu, vi skal stå sammen! Det er vores fælles fremtid, det handler om.

Vi glæder os til at se jer!Lærerne på Østervangsskolen