Lærer til lærer
0   6

Undervisning af ordblinde elever i folkeskolens naturfagsundervisning

Søger naturfagslærere som underviser i et eller flere af folkeskolens naturfag (Fysik/Kemi, Biologi eller Geografi) til deltagelse i spørgeskemaundersøgelse.

Mangler informanter til spørgeskemaundersøgelse.

Jeg er studerende ved Professionshøjskolen Absalon afd. Vordingborg og er i gang med mit afsluttende Bachelorprojekt. I den forbindelse søger jeg informanter, som kunne have interessen og tiden til, at deltage i en spørgeskemaundersøgelse. Undersøgelsen tager maks. 10 min og er anonym.

Artiklen fortsætter under banneret

Link: https://forms.gle/unH18FxmihABRkQo9

Beskrivelse af spørgeskemaet: Formålet med følgende spørgeskema er at undersøge, hvordan naturfagslærerne (Fysik/Kemi, Biologi eller Geografi) støtter og kompenserer de ordblinde elever ift. deres læse- og skriftsprogsvanskeligheder. Dette gøres ved at undersøge faglærerenes viden og kompetencer ift. undervisningen af ordblinde elever, hvordan læse- og skriveteknologier inddrages i undervisningen og i elevernes arbejde med undervisningens faglige indhold.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.591 andre er allerede tilmeldt