Debat

Svar til Jacob Madsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lån & Spar-reklamer, nej tak 

Lån & Spar er ejet af over 50 faglige organisationer, og vores ambition er derfor at være en personlig bank, der giver kontante fordele til vores organisationers medlemmer. Vores tilbud til medlemmerne er betinget af, at du som udgangspunkt samler alle dine bankforretninger i Lån & Spar. I den forbindelse er vi som bank forpligtet til at kreditvurdere den enkelte kundes økonomi, når vi tilbyder lån og kreditter. Dette for at sikre langsigtede og robuste løsninger for det enkelte medlem.

Vi bestræber os altid på at kunne imødekomme vores kunders ønsker og behov, men desværre er det ikke altid muligt at få enderne til at mødes i forhold til de udstukne retningslinjer og kundernes økonomiske

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

situation. Det er altid en svær og ærgerlig situation for både kunde og bank.

Vores kunder og deres økonomier er vidt forskellige, og der er mange elementer, der gør sig gældende, når vi foretager en kreditvurdering. Derfor er det svært for os at komme med en udtømmende oversigt over alle de elementer, vi vurderer på i samråd med vores kunder.

Vi er altid åbne over for at gennemgå en henvendelse, der ikke har fået en tilfredsstillende håndtering, og tage en ny dialog med det enkelte medlem.

Venlig hilsen