Ditte Hundevadt Jørgensens sidste praktikperiode blev afbrudt, da skolen pludselig lukkede ned, og selvom hun var involveret i fjernundervisningen, havde hun ikke selv kontakt til eleverne. Læs folkeskolen.dk's artikler om hendes og andre lærerstuderendes corona-praktikker via linkene nedenfor.

Taskforce: Corona-problemer med praktikken forsinker ikke lærerstuderende

Mange lærerstuderende har fået en meget anderledes praktikperiode dette forår end planlagt, men praktikproblemer som følge af corona-nedlukningen skal ikke forsinke de studerende på velfærdsuddannelserne, lyder budskabet fra en til formålet nedsat taskforce. "Jeg forstår godt, hvis studerende ærgrer sig over at have fået afbrudt deres praktik eller står til at få et helt anderledes forløb. Men vi står i en helt ekstraordinær situation, hvor vi er nødt til at finde pragmatiske løsninger, så færrest muligt bliver forsinket i deres uddannelse", siger uddannelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 

Lærerstuderende er i praktik uden elever: "Det er en tom følelse" Thomas' praktikanter havde to uger tilbage, da skolen lukkede ned - sådan løste de problemet 

 

ufm.dk: Praktikforløb på velfærdsuddannelserne bliver anderledes i lyset af Corona