Praktik
0   5

Taskforce: Corona-problemer med praktikken forsinker ikke lærerstuderende

Mange lærerstuderende har fået en meget anderledes praktikperiode dette forår end planlagt, men praktikproblemer som følge af corona-nedlukningen skal ikke forsinke de studerende på velfærdsuddannelserne, lyder budskabet fra en til formålet nedsat taskforce. "Jeg forstår godt, hvis studerende ærgrer sig over at have fået afbrudt deres praktik eller står til at få et helt anderledes forløb. Men vi står i en helt ekstraordinær situation, hvor vi er nødt til at finde pragmatiske løsninger, så færrest muligt bliver forsinket i deres uddannelse", siger uddannelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
355 andre er allerede tilmeldt

Netværket Praktiklærere er for alle, der tager sig af de lærerstuderendes praktik på folkeskolerne, og andre med interesse for området. I samarbejde med Praktiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
167 andre er allerede tilmeldt