Michael Ziegler har genoptaget sine opgaver i KL, hvor han har været kommunernes topforhandler ved overenskomstforhandlingerne siden 2009.

Efter alvorlig sygdom:
Michael Ziegler er tilbage i KL

Borgmester i Høje-Taastrup Michael Ziegler (K) er tilbage som formand for KL's løn- og personaleudvalg og dermed som kommunernes topforhandler ved næste års overenskomstforhandlinger

Publiceret Senest opdateret

Efter sygemelding med luekæmi vender Michael Ziegler tilbage til borgmesterkontoret i Høje-Taastrup Kommune den 25. maj.

"Og allerede nu genoptager jeg mine opgaver i KL. Det giver mig en god lille overskuelig træningsbane at starte op på", skriver han på Twitter.

Og i KL-huset i København bekræfter man i dag, at Michael Ziegler er tilbage som formand for kommunernes løn- og personaleudvalg.

Dén post indbefatter, at det er Michael Ziegler, der ligesom ved de fem foregående overenskomstforhandlingsrunder, er arbejdsgivernes topforhandler ved næste års forhandlinger med bl.a. folkeskolelærerne.

Michael Ziegler måtte i oktober sygemelde sig fra alle sine opgaver efter at være diagnosticeret med akut leukæmi.

Siden har han været gennem et omfattende behandlingsforløb med kemoterapi, stamcelletransplantation og behandling med immundæmpende medicin.

"Det har ikke været nogen fest!", understreger han i dag i et opslag på Facebook.

"Men behandlingen har virket. Mine tal er rigtig gode. Fx er 99% af mine blodceller nu skabt af donors stamceller. Med andre ord er nu kun 1% tilbage 'af mig'", skriver han og tilføjer, at han får det bedre og bedre.

"De næste par måneder skal jeg helst undgå af blive smittet med infektioner. De kan nemlig 'hidse donorceller op' og udløse en graft-versus-host-reaktion. Frit oversat betyder det donor-imod-vært og handler om, at donorcellerne kan gå til angreb på mig".

"Det lyder dramatisk, og jeg fik faktisk en forsmag på det i påsken, hvor jeg blev ramt af en omgangsvirus. Men det kan slås ned, hvis det opdages i tide. Så på denne side af sommerferien kommer jeg til at holde igen med de store offentlige arrangementer og være lidt mere 'kontor-borgmester', end jeg egentlig bryder mig om".