Marokko rummer alt fra berbiske bjerghyrder til blåklædte beduiner og moderne kosmopolitter. Læs udførligt program på folkeskolen.dk
Marokko rummer alt fra berbiske bjerghyrder til blåklædte beduiner og moderne kosmopolitter. Læs udførligt program på folkeskolen.dk

Marokkos farvestrålende facetter

Tag på kulturrundrejse med DaGama og Folkeskolen. Otte dage i det kalejdoskopiske Marokko med helpension: De fabelagtige basarer i Marrakech, det moderne Casablanca, oaselandsbyer og mægtige Sahara. Afrejse 31. oktober.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er mange grunde til, at Marokko er franskmændenes foretrukne oversøiske rejsemål: Her er kontraster, som sjældent ses andre steder. Høj komfort, udsøgt mad og storslået natur.

På denne rejse med fagfæller besøger vi en skole og kommer helt tæt på det kontrastfyldte Marokko. Først i den gamle kongeby Marrakech, hvor vi ser de største seværdigheder, og som med sit myldrende liv og kringlede basarer også opleves som en rejse i tid. Vi krydser de sneklædte Atlasbjerge og oplever oaser, befæstede landsbyer bygget i rødligt ler og Saharas enorme sandklitter. Som kontrast oplever vi den pulserende og moderne metropol, Casablanca.

Rejsen ledes af en dansk ekspertrejseleder fra DaGama Travel, som har langvarig erfaring fra denne verdensdel.

Pris: 9.690 kroner. Tillæg for enkeltværelse 1.490 kroner.

Med i prisen: Fly København-Casablanca tur/retur inklusive skatter og afgifter, alle entréer og udgifter nævnt i programmet, syv overnatninger på gode turistklassehoteller, helpension under hele rejsen. Transport i luksusbus med aircondition. Der kræves ikke visum.

Bestilling: DaGama Travel, telefon 36 38 00 00 eller info@dagama-travel.dk. Kode ved reservation: FOL-JAK01.

Powered by Labrador CMS