Fløj-Jensen fylder 70

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Torsdag den 27. november runder Peter Kristian Fløj-Jensen et af livets mange skarpe hjørner. Han fylder 70.

Fløj-Jensen er nu i gang med sin syvende periode i hovedstyrelsen, hvilket suverænt gør ham til forsamlingens veteran. Siden 1992 har han været pensionisternes markante mand og anbefalede således et nej til overenskomsten i år. Han repræsenterer DLF i Forbrugerrådets forretningsudvalg.

Fløj-Jensen har siddet i organisationsudvalget siden 1972, da han blev valgt ind i hovedstyrelsen første gang. Undervejs har han desuden været formand for bladudvalget og medlem af udlandsudvalget og rets- og tjenstlige udvalg samt instruktør på foreningens tillidsrepræsentantkurser.

Fløj-Jensen er født i Fly ved Skive og arbejdede ved landbruget, til han blev 19 år. Han tog sin eksamen ved Th. Langs Seminarium i Silkeborg i 1952 og har været lærer i Århus og Farum ved København og fra 1963 ved Rødding Skole i Spøttrup Kommune.

Fløj-Jensen holder åbent hus på dagen fra klokken 15, Skovvænget 22, Rødding, Spøttrup.