Det læser gymnasie- og folkeskolelærere

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Når gymnasielærere læser deres fagblad, er det boganmeldelser, der står øverst på popularitetslisten. Det mener 78 procent af 'Gymnasieskolens' læsere er mest interessant, viser en ny undersøgelse fra analysebureauet Scharling Research, som også har ansvaret for Folkeskolens læserundersøgelser. (Folkeskolens tilsvarende topemner er psykisk arbejdsmiljø og hverdagsreportager, som 96 procent af læserne finder interessante).

Den mest upopulære læsning for gymnasielærerne er reportager fra repræsentantskabsmøder, som kun ti procent finder vedkommende.

Lederen i 'Gymnasieskolen' og artikler og kommentarer fra Gymnasielærerforeningens ledelse mener 16 procent er interessante. (Det tilsvarende tal for Folkeskolens leder - som ikke nødvendigvis udtrykker samme mening som Danmarks Lærerforenings ledelse - er 86 procent).