Ole Rosenkvist

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dybt rystede var vi, da vi mandag fik at vide, at Ole Rosenkvist ikke er her mere. Han døde lørdag formiddag af en blodprop i hjertet. Han blev 67 år.

Ole for sådan kendte vi ham blev ansat på Ålholm Skole i 1973. Som lærerrådsformand gennem mange år stod han for demokrati og sammenhold. Altid satte han sig selv til side for at hjælpe andre. Ole var indbegrebet af tryghed og stabilitet. Når vi i dag er stolte af »Ålholm-ånden«, må vi især takke ham.

I 1988 blev han viceinspektør på Ålholm Skole. Det var usædvanligt, men som han selv sagde, var det den eneste stilling, han ønskede at søge. Stillingen tilførtes stadigt nye opgaver, og Ole påtog sig dem pligtskyldigt.

I alle sammenhænge var Ole den, der mødte først og gik sidst. Vi er mange, der husker hans velforberedte og præcist timede festtaler: Man grinede, så tårerne trillede.

I denne svære stund går vore tanker til Oles kone, Jytte, og døtrene Inge og Vibeke.

Ole var et unikt menneske. Æret være hans minde.

Tidligere og nuværende medarbejdere

Powered by Labrador CMS