Debat

Genvalg til Randi Bøyesen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Randi har siddet i hovedstyrelsen i otte år. Hun har utrætteligt virket for sammenhængen i skolesystemet og har haft interesse langt ud over børnehaveklasse og skolestart.

I den forløbne periode har hun, via arbejdet i pædagogisk udvalg, fået sat flotte fingeraftryk på den bekendtgørelse, der længe har været på vej, og som nu er trådt i kraft for børnehaveklassen.

Derfor vil jeg opfordre alle lærere og børnehaveklasseledere til at stemme på Randi ved hovedstyrelsesvalget, så børnehaveklasseperspektivet igen bliver repræsenteret.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jo flere vinkler, der belyser en sag, når den udredes, desto mere kvalificeret bliver løsningen, når der skal konkluderes.

Powered by Labrador CMS