De kommer om natten

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I anledningen af Børnerettighedsdagen viser Amnesty film i Politikens Foredragssal. Arrangementet foregår den 19. fra klokken 18.45 til klokken 21.30.

Filmen 'They come at night' er lavet af Lindy Laub og er uegnet for børn under 16 år. Den handler om en politisk flygtning fra El Salvador, der efter mordet på sin mand må flygte fra tortur og dødspatruljer. Efter et selvmordsforsøg kommer hun i behandling hos en kendt psykoterapeut, der lever på livets solside. Men også hun har problemer, og de to kvinders skæbner flettes ind i hinanden.

Niels Zeeberg, der i mange år har arbejdet mod tortur, præsenterer filmen, der varer halvanden time. Efter filmen er der mulighed for at stille spørgsmål til et ekspertpanel bestående af Inge Genefke, Bent Sørensen, Allan Stæhr og Stig Nielsen.

Det er nødvendigt at bestille billetter til arrangementet. De koster 35 kroner og kan erhverves gennem Politiken på telefon 7015 8515.