Karen Guldmann

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På Hendriksholm Skole blev alle dybt berørte, da vi den 11. oktober 2001 modtog beskeden om, at vores gode kollega Karen Guldmann var død. Karen blev 55 år.

Karen havde i flere år haft alvorlig sygdom at kæmpe med. Hendes hjertesygdom havde længe plaget hende voldsomt, og hun fik for kort tid siden yderligere konstateret fremskreden kræft.

Alligevel passede Karen til det sidste sit arbejde, og hun var indstillet på at kæmpe for sit liv og dermed også for sit arbejde som lærer.

Karen var kendt som en meget engageret og flittig lærer. Hun har i sin karriere i flere år været lærerrådsformand og senere mødeleder og repræsentant i skolebestyrelsen. Desuden deltog hun ivrigt i forskelligt udvalgsarbejde.

Karen var en meget respekteret og vellidt lærer og kollega, der også i sit forhold til eleverne altid var meget engageret. Hun var optaget af, at alle havde det godt, og at undervisningen var udfordrende og udviklende. Karen blev ansat som lærer i Rødovre Kommune i 1970, og hun har været dansk- og klasselærer for et meget stort antal elever. Karen var som person trofast, og det har såvel elever som forældre og kolleger haft glæde af. Hun var god til at samle mennesker om sig og evnede at opretholde kontakt til adskillige tidligere elever. Blandt kolleger havde Karen meget tætte venskaber, og mange har mistet en god ven.

Vi vil savne Karen og sender vores tanker til Karens familie.

Æret være Karen Guldmanns minde.

På vegne af kolleger på Hendriksholm Skole

Bente Loren Karstensen