Valg af to repræsentanter fra landskredsens fraktion 3 (kreds 181) til lederlandskredsens repræsentantskab (kreds 182)

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der udskrives herved valg af to repræsentanter fra landskredsens (kreds 181) fraktion 3 (ledere m.fl.) til lederlandskredsens (kreds 182) repræsentantskab for perioden 4. december 1998 - 31. marts 2000.

Alle medlemmer af landskredsens (kreds 181) fraktion 3 har modtaget brev om dette valg.

I medfør af foreningens vedtægter § 10 C har medlemmerne af landskredsens fraktion 3 ret til at vælge to medlemmer til lederlandskredsens (kreds 182) repræsentantskab.

Kandidater til dette valg kan alene opstilles af og blandt medlemmerne af landskredsens (kreds 181) fraktion 3. Ligesom de samme medlemmer er valgbare og har stemmeret ved valget.

Der indkaldes kandidatlister til valget.

Skemaer til kandidat-/stillerlister kan rekvireres i foreningen ved enten skriftlig eller telefonisk henvendelse herom.

Kandidatlisterne skal, for at være gyldige, være foreningen i hænde senest tirsdag den 10. november 1998, kl. 16.00.

Hvis der alene indkommer to gyldige kandidatforslag, er kandidaterne valgt uden afstemning. Kommer der mere end to gyldige kandidatforslag, skal der afholdes valg blandt de indkomne kandidatforslag.

Stemmesedler til valget udsendes - sammen med andet relevant materiale til de omfattede medlemmer - i slutningen af november måned.

Udfyldte stemmesedler skal være foreningen i hænde senest onsdag den 2. december 1998, kl. 16.00, hvorefter der foretages optælling af stemmerne.

Resultatet af valget offentliggøres i Folkeskolen eller ved brev til hvert medlem af landskredsens fraktion 3.

Med venlig hilsen

Anni Herfort Andersen

formand