Debat

Stå frem, Fru Fischer

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 41 udtrykker Fru Fischer sin glæde over, at hun ikke deler mine holdninger; fred være med det. Men jeg finder det særdeles kritisabelt, at denne Fru Fischer stadig ikke vil give sig til kende, men dækker sig bag anonymitetens slør. Hvis man har holdninger, må man også turde stå frem med sin identitet, ellers bør man holde sin mund; særlig hvis man benytter sig af så ækle sammenligninger, som Fru Fisher gjorde i Folkeskolen nummer 38, hvor hun drog paralleller mellem regeringens og Dansk Folkepartis udlændingepolitik og det, der skete syd for grænsen i 40'erne under nazismen.

Men vi må åbenbart stadig ikke få at vide, hvem denne - efter min mening - underlødige skribent er, det tjener ikke Folkeskolen til ære.

Lars Prier

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Selsmoseskolen, Høje-Taastrup

Powered by Labrador CMS