I Spæts tid

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tidligere lektor ved Danmarks Lærerhøjskole, Spæt Henriksen, har efter mere end 15 år som formand for Pædagogisk Forum sagt sit job op. Det vil foreningens bestyrelse gerne markere, men Spæt Henriksen vil ikke være midtpunkt i 'en sådan personcentreret festlighed'.

I stedet har hun sagt ja til at deltage i et arrangement, som handler om den periode, hun har virket som lærer og som ansat ved Danmarks Lærerhøjskole - nu Danmarks Pædagogiske Universitet. Derfor inviterer bestyrelsen for Pædagogisk Forum til et offentligt møde med forskellige gæsteforelæsere, der skal tale om tendenser og udviklingstræk i pædagogik og undervisning gennem sidste halvdel af det 20. århundrede.

Det foregår mandag den 29. oktober, klokken 15.30, på Zahles Seminarium i København. Arrangementet er gratis, og man kan læse mere om programmet på hjemmesiden for Dansk Pædagogisk Tidsskrift, www.dpt.dk