Poul Overgaard Roed

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der blev stille på lærerværelset ved meddelelsen om Pouls død. Efter en god udflugtsdag sammen med sønnen gled han i en fredelig søvn over i et hjertestop. Typisk for Poul var det, at hjertet standsede. For ham var tilværelsen som familiefar, ægtemand, lærer og kollega en hjertesag.

Poul var hyggelig og rar, ven med de fleste. Han var en velanskreven underviser og kollega. Poul var populær og respekteret blandt sine elever, som han på sin rolige og velovervejede facon tog hånd om. Som skolevejleder kendte han dem indgående, og derfor passede det ham fint og var til fordel for dem, at han også var ungdomsvejleder og således helt op mod tyveårsalderen havde kontakt med mange af dem. Altid parat med råd og dåd til elever i klemme. Sit hverv som kirkesanger røgtede han på særdeles god vis, ligesom han i sin tid i menighedsrådet var en skattet formand.

For Else og børnene kom Pouls pludselige død i en alder af kun 55 år chokerende og uforståelig, og vi føler alle med familien.

Kollegerne på Sortebakkeskolen

Nørager