Debat

Er alle lige

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som det fremgår af debatspalterne, bringes svaret ofte i det efterfølgende nummer af Folkeskolen på indlæg direkte rettet til en kollega. Og det kan kun lade sig gøre, hvis redaktøren er så flink at sende det relevante manuskript til den implicerede kollega inden deadline. Det er en fordel for debattørerne og ikke mindst for dem, der følger debatten. Førstnævnte skal ikke mobilisere kamphormonet over en længere periode - sidstnævnte ikke blade numre tilbage for at finde den røde tråd.

Også jeg har nydt dette privilegium - altså haft mulighed for at svare i det efterfølgende nummer af Folkeskolen.

Men ikke længere! Ikke efter min disput med redaktøren om blandt andet ytringsrettens forvaltning i nærværende blad.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vel kan jeg fint leve med de indskrænkede muligheder, men min nysgerrighed driver mig til at spørge, om denne nedklassering har noget at gøre med 'gode' og 'dårlige' kunder?

Eller er nogle bare mere lige end andre - efter redaktionelt skøn? Kanhænde noget helt tredje? Noget med rangklasser - som når Dronningen inviterer til kaffe, og hvor særligt udvalgte skal bydes først af lagkagen, fordi de er fornemmest?

Jeg spørger bare!

Niels Christian Christensen

Hjørring

Svar

Alle behandles ens!

I sommerperioden, hvor der er længere tid mellem bladene, sender vi ikke orienteringsbreve til debattørerne. Og heller ikke, når vi lukker en debat om et emne.

Redaktionen

Powered by Labrador CMS