Debat

Vindstyrke 15

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I et indlæg på bare 35 linier, hvor jeg roste vores fagblad for dets vilje til at lade alle meninger komme til orde, bad jeg nogle af bladets heftigste debattører overveje, om ikke både de selv og vi andre ville have glæde af, at de satte kadencen lidt ned.

Mine 35 linier gav ikke belæg for at mene, at jeg ville antaste gengangernes ytringsfrihed. Jeg bad dem bare om at forvalte deres frihed med en smule mere omtanke.

Min anmodning har til dato resulteret i ni kraftige modreaktioner på tilsammen 439 linier og omfatter en leder, der svang sig helt op på det globale plan.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Intet er dog så galt, at det ikke er godt for noget. Gengangerne fik en ny lejlighed til at fare i deres altid åbne blækhuse, og nogle debattører fik fornøjelse af at gentage de slidte morsomheder, mit fornavn indbyder til. Chefredaktøren fik mulighed for at demonstrere sit altfavnende demokratiske sindelag, og jeg fik et kosteligt eksempel på profeten Hoseas' ord: Den, der sår vind, høster storm. Selv en lille brise kan åbenbart udløse en mindre orkan.

Jo Holst

Jystrup