Anmeldelse

Har du lyst?

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forfatteren har i tæt dialog med de unge i Seksualisterne udarbejdet en ny og frisk sexguide, der afspejler de erfaringer, unge har i dag. Tilgængelige hjælpemidler og de mange kontakter, der er mulige i dag, beskrives og anbefales eller afvises. Holdningen i bogen er, at sex og lyst bør følges ad.

Fakta:

Titel: Har du lyst?

Forfatter: Per Straarup Søndergaard

Pris: 97,50 kroner

Sider: 97 sider

Type: Bog

Forlag: Ungdomsringen

Man skal dog have fornuften med, og egne og andres grænser er gode at kende. Alt er med i korte tekstbidder: pubertet, onani, hvordan kæle, kysse, petting, oralsex, første gang - men især de næste gange, overdrivelser og virkelighed, forskellige orgasmer, forspil og efterspil, prævention, de kendte sygdomme, graviditet/abort, hvor går grænsen, hvornår er det vold, nettets muligheder og sikker chat og lidt om homoseksualitet.

Bogen er til udskolingen. Den er god at læse hjemme, hvor eleverne kan få det hele med. I klassen kan diskuteres udvalgte temaer. Forfatteren har været yderst hjælpsom og lagt lærervejledning, opgaver og aktivitetsforslag ud på www.ungdomsringen.dk til gratis afbenyttelse. Oplagt klassesæt.