Farvel til chefen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Chefredaktør Thorkild Thejsen stopper nu efter 22 år på fagbladet Folkeskolen. Flere hundrede gæster mødte op til hans afskedsreception i sidste uge. Blandt talerne var sekretariatschef Hans Ole Frostholm og DLF's formand Anders Bondo, der takkede for et godt, men også til tider udfordrende samarbejde.

»Du har altid sagt, at jeg er den eneste formand, du ikke har skændtes med. Så vil jeg da ikke høre, hvordan du har talt til de tidligere formænd«, sagde Anders Bondo med et smil. For samtidig roste han chefredaktørens vedholdende evne til at holde bladet uafhængigt af DLF.

Der lød også tak for både hans skarpe blik og pen og for hans humor, som man mente var forklaringen på, at han kan slippe af sted med at sige sin mening højt.

Marianne Jelved: Jeg vil huske Thorkild for hans lune og skarpe humor. Jeg har altid holdt af at læse hans ledere, der både afspejler den enorme grundviden, han har på uddannelsesområdet, og altid formår at bore sig ned og ramme plet på den aktuelle problemstilling.