Litterære lærer-stykker

Find forfatterne - vind en weekend for to

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg véd, at jeg har læst det før, men hvor er det nu . . .?

- Stilen kender jeg, men hvem er det dog . . .?

Jo, vi har tænkt os at genere læserne i ferien. Ikke med alenlange artikler om overenskomst, intern evaluering eller samordningsfradrag. Men med litterære lærer-stykker uden afsender. Læserne skal såmænd bare bryde deres hoveder med at finde ud af, hvor citaterne er hentet. Nej, faktisk ikke engang så meget, vi er sommer-nøjsomme: Det eneste, du skal gøre, er at finde ud af, hvem forfatterne er! For at hjælpe lidt giver vi navnene på de fire af dem: Pia Tafdrup, Otto Gelsted, Dorrit Willumsen og H. C. Andersen. Og så kan vi røbe, at tre af de syv forfattere er kvinder.

Udfyld kuponen og send ind, så den er på redaktionen senest mandag den 5. august. Hvis mindst fire navne er placeret rigtigt, deltager du i lodtrækningen om et gratis weekendophold for to på en af DLF's fem kursusejendomme. Vælg selv, hvor I vil hen. Alt er betalt, fra I kommer ind ad døren: middag med vin, lækker morgenmad og frokost.

Hvis alle seks løsninger er rigtige, forhøjes præmien - så betales også togrejsen!

Send ind og vind

Forfatternes navne er:

A:

B:

C:

D:

E:

F:

G:

Navn:

Gade:

Postnummer:

By:

Folkeskolens redaktion

Postboks 2139

1015 København K

Kuponen kan også faxes til nummer 3393 8990.

Frankeres

som brev

Powered by Labrador CMS