Debat

Virkelig i klemme

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Glædeligt, at der nu endelig er ved at komme fokus på problemet med overenskomstpension kontra tjenestemandspension.

Jeg hører til de 'ældre' overenskomstansatte. Dem, som ifølge hovedstyrelsesmedlem Peter Hess-Nielsen virkelig er i klemme, når det gælder pension (Folkeskolen nummer 22).

Netop det problem talte jeg med Anni Herfort og Anders Bondo om på et medlemsmøde i Vordingborg op til sidste overenskomst. De medgav mig begge, at det var et stort, stort problem, som der hurtigst måtte gøres noget ved.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Stor var min forundring derfor, da jeg i Peter Hess-Nielsens læserbrev kunne læse, at kun to hovedstyrelsesmedlemmer ønskede at bakke op om konkrete forslag til afhjælpelse af ovennævnte problem. Og at Anni Herfort ikke var at finde blandt de to. Det var Anders Bondo derimod.

Hvad med det løfte om, at der skulle gøres noget, Anni Herfort? Har du tænkt dig at indfri det?

Eller er vi for få 'gamle' overenskomstansatte?

Anne Flander

Præstø

Svar

Jeg kan godt forstå, du kan tolke Peter Hess' læserbrev, som du gør. Det er misvisende i forhold til det faktum, at det er en enig hovedstyrelse inklusive formanden, der prioriterer de 'ældre' overenskomstansattes pensionsforhold højt. Det vil du også kunne se af den overenskomstpjece, der er udsendt til medlemsdebat, side 18.

Anni Herfort

formand for DLF

Powered by Labrador CMS