Debat

Julefrokost

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg kan ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet, når jeg læser 'Bagsmækken' i Folkeskolen nummer 23, ikke fordi Martin Empacher ikke har ret i det, han skriver, for det har han så ganske afgjort. Det, jeg trak på smilebåndet af, var bemærkningen om selvbetaling af jule- og sommerferiefrokoster, ak ja, sådan har det altid været, endda vor daglige frokostkaffe betaler vi af egen lomme.

Da jeg gik på pension efter 38 år i samme kommune og med et minimum af sygedage, fik jeg af kommunen to, eller var det tre, flasker rødvin for tro tjeneste, og i år forlød det, at kommunen havde fjernet sit årlige tilskud til sine lærerpensionisters sommerudflugt, ak ja småligheden kender ingen grænser.

Men held og lykke med dit mål at få rusket op i kommunernes personalepleje, især når det gælder lærerne, det er nemlig stærkt påkrævet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Else Dalby

Lyngby

Powered by Labrador CMS