Ole Ytting fratræder

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Han glæder sig. Otiumet begynder nu, og han ser frem til sin nye tilværelse. Ole Ytting fratræder sin stilling som konsulent i DLF med udgangen af juni.

Ole Ytting blev lærer i 1964 fra Frederiksberg Seminarium og arbejdede i mange år i Tårnby. I 1979 blev han åremålsansat i DLF som koordinator for paragraf 9-instruktørerne (sikkerhedsuddannelsen), og i februar 1981 blev han fastansat som konsulent. I DLF har han haft de organisatoriske forhold som sit varemærke, især vedtægter og foreningsret. Tidligere var han i mange år sekretær for organisationsudvalget. Han er detaljens mand og absolut feinschmecker, og han elsker en god diskussion, specielt hvis den indeholder juridiske spidsfindigheder eller stiller krav om historisk viden. I det sociale rum er han sin egen, men altid med et godt blik for at yde omsorg for og lytte til kolleger og medlemmer.