Ella Bundgaard Christensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vor kære kollega og gode ven Ella Bundgaard Christensen døde fredag den 17. maj efter længere tids sygdom.

Ella var ansat på Mellervangskolen i Aalborg i mere end 25 år, og det er for os nærmest ufatteligt, at denne epoke nu er uigenkaldeligt forbi.

Ella var for os et meget varmt og engageret menneske med aldrig svigtende interesse for sine medmennesker. Hun var besjælet af et engagement, en omsorg og en interesse langt ud over det forventelige og det, man rent professionelt kunne forlange og forvente. Hendes kæmpeindsats blev ydet uden store armbevægelser og flotte ord - tingene blev bare gjort. Hun søgte i sit arbejde det umulige: at være perfektionist og samtidig yderst selvkritisk.

Ella fandt sit ståsted på skolen som lærer i centerklassen og på læsekursus. - Begge steder ydede hun en indsats, som vi på skolen har grund til at være stolte over og mindes med glæde.

Mange på skolen har mistet en ven, og alle har mistet en kær kollega, hvis minde der vil blive hæget om på Mellervangskolen. Vi vil med taknemmelighed tænkte tilbage til den tid, hvor Ella virkede her. I erindringen vil hun blive stående som den glade blandt de glade og som den travle lærer, der altid var fair og parat til at se det bedste i enhver.

Ella blev 51 år og efterlader sig mand og en voksen datter.

Æret være Ellas minde

Kolleger på Mellervangskolen

Aalborg