Skoler på Sektornet

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Det er min vision, at Københavns Skolevæsen skal blive et af landets førende, og vi har besluttet, at det med IT er noget, vi også skal være rigtig gode til, sagde den københavnske skoleborgmester Jens Johansen, da han 13. maj koblede den første københavnske folkeskole til Sektornet.

Det skete ved et arrangement på Skolen ved Sundet på Amager, hvor undervisningsminister Ole Vig Jensen også var med. Og her fik en 5. klasse fra skolen en elektronisk snak med elever fra Østre Skole i Ikast.

Tilslutningen til Sektornet er et led i kommunens strategi for IT i folkeskolen, der også indeholder etablering af lokalnet, IT-værksteder, indskolingsværksteder, multimedieværksteder og en massiv efteruddannelse af lærerne. Målet er, at inden år 2000 skal der være en avanceret IT-arbejdsplads for godt hver syvende elev.