Oplev basarer, korsridderborge og Syriens befolkning.

Syrien– historisk rundrejse

Tag med Folkeskolen, månedsmagasinet Undervisere og Hannibal og Marco Polo på efterårsferie 10.-18. oktober i Syrien og mærk historiens vingesus.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Eventyret begynder i Syriens hovedstad Damaskus. Vi følger i Paulus' fodspor i en af verdens ældste byer og vandrer gennem basarens labyrint af smalle gader. Her arbejder bagere, skræddere og smede for åbne døre i trange rum, og duften af krydderier og nybagt brød blander sig med lugten af sød tobak fra tehusenes boblende vandpiber. Rejsen fortsætter til den maleriske landsby Maalula i bjergene. Her taler man stadig aramæisk, som man gjorde det på Jesu tid. Forude venter verdens største kors­ridderborg og den gamle karavaneby Aleppo, der var et vigtigt stop på Silkeruten. Byen rummer stadig en af Mellemøstens største basarer. Afslutningsvis drager vi via Apamea til Palmyra, hvorfra den excentriske dronning Zenobia regerede over dele af romerriget, inden hendes hovmod stod for fald.

Pris per person i dobbeltværelse:

14.500 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 1.950 kroner.

Med i prisen:

Dansk ekspertrejseleder, flyrejse København-Wien-Damaskus tur/retur, otte nætter på særligt udvalgte hoteller inklusive halvpension, entréer, udflugter og transporter i henhold til program, lufthavnsskatter og afgifter samt ekspeditionsgebyr.

Tilmelding:

Hannibal og Marco Polo, telefon 70 12 03 03 eller hannibal@marcopolo.dk

Se udførligt dag til dag-program på folkeskolen.dk