Uskolet

Gårdvagt: 
Benjamin, 6.c, klar vinder i medrivende slåskamp

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

12-årige Benjamin fra 6.c vandt onsdag i den store skolegård en klar sejr på point i en medrivende slåskamp. Det fremgik af afrapporteringen fra en begejstret gårdvagt, idrætslærer Lars Frederiksen, på et spontant indkaldt møde i lærerværelset kort efter kampen. Modstanderen, Johan-August fra parallelklassen, havde ifølge gårdvagten »nogle okay parader i starten«, men det rakte altså ikke til at forhindre et nederlag.

»Han kan nærmest det hele, ham Benjamin«, lød det fra Frederiksen. »Så går han ind, lige efter nogle hurtige jabs og et cross, og sætter nogle dybe hook ind, det var så overlegent. Og slutter så af med en serie uppercuts og det smukkeste baglæns cirkelspark, og så var der altså ikke meget tilbage af lille Johan-August. Det tog så også lidt tid at trøste ham«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.