Debat

Svar til Einar Bolt

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

3F er dobbeltmoralsk

Vi vil til enhver tid støtte retten til at stille krav om en overenskomst. Det er værd at bemærke, at på det punkt er vi helt enige med arbejdsgiverne. Det er et vigtigt element i den danske model, der har vist sig særdeles velegnet til at løse problemerne på arbejdsmarkedet.

Vi forholder os til en regerings konkrete udspil og handlinger, uanset hvilke partier der danner regeringen. Eksempelvis ser vi positivt på regeringens udspil på indholdsdelen af folkeskolen, men protesterer samtidig kraftigt over, at regeringen ensidigt blander sig i vores overenskomstforhandlinger på arbejdsgivernes side - og dermed underminerer den danske model.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Anders Bondo Christensen, formand for 
Danmarks Lærerforening