Debat

3F er dobbeltmoralsk

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Af Folkeskolen nummer 17 fremgår, at DLF støtter 3F's kamp ved Vejlegården.

Dette gør DLF, fordi 3F hævder, at konflikten i Vejle alene handler om at beskytte lønmodtagerne mod dårligere arbejdsvilkår. Tidligere var samme fagforening dog ikke sen til at støtte den nuværende røde regerings forslag om, at de samme lønmodtagere skulle arbejde lidt længere og endda også på hævdvundne fridage/helligdage.

Enten har 3F og DLF ændret holdning, eller også er holdningen afhængig af, om modparten hedder Socialdemokraterne eller den kristne fagbevægelse.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Derfor udviser 3F og DLF en form for dobbeltmoral, idet den officielle holdning tilsyneladende afhænger af, hvem modparten er.

Det burde være en selvfølge, at ingen virksomhed bør kunne tvinges til kun at måtte indgå aftaler med de fagforeninger, der understøtter en socialdemokratisk ledet regering.

Svar fra Anders Bondo