Debat

Jagten på velfærd

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Regeringen er den 4. april 2006 kommet med et udspil om massive velfærdsforringelser. Brede befolkningslag - lønmodtagere, lærlinge, studerende, kernefamilier og ældre - rammes på forskellig måde af forslagene.

En del organisationer, institutioner, bevægelser og enkeltpersoner er gået sammen i et fælles initiativ for at stoppe forringelserne, på samme måde som det lykkedes for fagbevægelse og uddannelsessøgende i Frankrig for nogle uger siden.

Den 8. maj arrangerer LO-Storbyerne, Den alternative Velfærdskommission, Fagligt Ansvar og elev-/studenterorganisationerne en fælles konference.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Den 17. maj er valgt som en fælles aktionsdag. Jeg håber, at Danmarks Lærerforening tilslutter sig initiativet (se www.17maj.org).