Uskolet

Kollega, der altid taler for meget under møder, pludselig inde på noget relevant

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En kollega, der har for vane til møder på skolen at bede om ordet lidt for ofte, stille lidt for mange spørgsmål, tale lidt for længe og i det hele taget opføre sig lidt for engageret, havde tirsdag måske fat i noget. Det er et større antal kolleger nok nødt til at indrømme.

»Jeg tror, de fleste af os mere eller mindre stempler ud, når (kollegaens navn er redaktionen bekendt) begynder sine lange tirader på møderne klokken langt op ad eftermiddagen«, forklarer en lærer. »Men her forleden var det nok alligevel rimeligt relevant, hvad der pludselig kom på bordet, det må vi bare indrømme«. Det fremgik ikke, om den pågældende kollega selv var klar over, at der foregik noget atypisk.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.