Uskolet

Lov 409-kritikere glæder sig: Endelig bliver dagene kortere!

Endelig bliver dagene kortere!

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lov 409 om længden af lærernes dage er blevet kritiseret massivt, siden den trådte i kraft fra begyndelsen af skoleåret 2014. Men nu synes kritikerne at ane lys for enden af tunnelen. Tilsyneladende er dagene nemlig i løbet af blot få måneder blevet adskillige timer kortere, fremgår det af flere uafhængige observationer. Og den overraskende udvikling menes faktisk at fortsætte. »Det er en stor glæde og lettelse«, kommenterer en forpustet lærer. »Endelig ser vi, at en myndighed med større magt end forligspartierne bag den elendige lov er trådt i karakter og har overtrumfet noget åbenlyst idiotisk«.

Imidlertid er der fra højeste sted allerede nu varslet en revidering af ordningen. Således ventes det på et pressemøde den 21. december annonceret, at dagene igen bliver længere.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS