Vind abc-cd’er og -plakater

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»28 skal der stå«. Sådan slutter den gamle abc-sang. Men faktisk er der jo 29 bogstaver, når man tæller W med! Det har Claus Madsen rettet op på med cd'en »Abc med W - og andre lærerige sange«, som er udkommet på Ricma Music. »Ni-og-tyve skal der stå«, slutter den nye abc-sang, som er indspillet i to versioner. Én med den nye tekst og en pædagogisk digt med-version, hvor eleverne skal finde på tekster til hvert bogstav.

Hos firmaet Den Intelligente Krop har Hans Færch-Jensen kreeret en abc-plakat - også med 29 bogstaver, der hver forklares med fem-ti tegninger, som alle begynder med bogstavet.

Cd'en kan købes på ricma.dk og koster 125 kroner. Her kan numrene også høres og købes til download. Plakaten kan købes på denintelligentekrop.dk

Den koster 109 kroner.

Klik ind og vind

Du kan vinde en cd og en plakat på folkeskolen.dk

Klik på »Abc-sang og -plakat« under »Underholdning« og svar så på det meget vanskelige spørgsmål: Hvordan slutter den nye abc-sang?

Send svaret senest den 1. september.

Powered by Labrador CMS