Debat

Sauer og Egelund

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Egelunds betegnelse af Niels Christian Sauer som »gammeltænker« må være udtalt med stor respekt for det komiske. Egelunds egen åbenplan-snak er jo blot opvarmning af 30 år gammel kaffe, som allerede dengang hurtigt blev hældt ud igen. Det fungerede ikke. Ligesom Egelund. Sauer har i årevis fungeret excellent i folkeskolen både før og efter sit medlemskab af hovedstyrelsen. Egelund klarede lærerarbejdet i nogle få måneder for en generation siden. Det er dybt gådefuldt, at mediefolk igen og igen giver denne skolefjerne mand taletid. Han prioriterer åbenlyst billige skoler frem for børnene. Knap så stærke elever har brug for støtte, tryghed, klassefællesskab og følelsen af et sted at høre til. For disse børn er pædagogikprofessoren jo nærmest livsfarlig.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS