Debat

KL

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Absurd teater, Morten Korch, hjernespind, forkludret paradis, skolens ruin og andre gode ord er, hvad Vagn Madsen (Folkeskolen nummer 15) bruger om KL's nye pjece »En rummelig skole« i sit ugentlige debatindlæg. Mængden af påstande, finurlige ordspil og adjektiver er så mange, at Vagn Madsen slet ikke finder plads til argumenter i sit indlæg. Derfor er det noget svært at svare på. Det eneste, der vel er at sige, er, at pjecen er baseret på fortællinger om undervisningssituationer fra helt almindelige lærere fra seks forskellige, men helt almindelige folkeskoler. Og nej, Niels Christian Sauer, Hellerup Skole er ikke iblandt dem Jeg kan derfor kun opfordre interesserede læsere til at gå ind på www.kl.dk/307580 for at danne sig deres eget billede af KL's »teaterstykke«.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS