Uskolet

Trane Nørby opretter klageinstans til ofre for Trane Nørby

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Minister for børn, undervisning og ligestilling, Ellen Trane Nørby, ventes torsdag at fremlægge en aktionsplan, der skal hjælpe ofre for Ellen Trane Nørby. »Skolerne har behov for en instans, hvor de kan klage, hvis de har været udsat for Ellen Trane Nørby«, siger ministeren og peger på de seneste trivselsundersøgelser. »Selv om alle landets skoler er forpligtet til at have en strategi på området, har mange følt sig udsat for ikke blot enkeltstående tilfælde, men systematisk Ellen Trane Nørby«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.