Debat

Amtslig Storm P

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi udvider undervisningstimetallet fra 680 til 720 timer, så tager vi 25 timer fra den individuelle tid og giver 25 til den fællesforberedelsestid, tilsætter fem timer mere og accepterer så inden for den pulje, der er forøget fra 80 timer til 110 timer, at skulle samarbejde med andre faggrupper. Den 'ingrediens' har vi ellers altid fået tid til, der kunne sætte lidt 'kolorit' på retten.

Det amtskommunale tillæg forhøjes i 2003, men er udelukkende en erstatning for det forhøjede undervisningstillæg på det kommunale område.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Til gengæld er den enighed, der foreligger på kvalifikationslønsområdet om pædagogisk diplomuddannelse, direkte en hindring for, at de kvalifikationer, I har erhvervet jer på det specialpædagogiske område, kan sidestilles med en pædagogisk diplomuddannelse og dermed 'udløse' kvalifikationsløn.

Det vil blive umådeligt svært at få anerkendt jeres uddannelse på lignende måde med pædagogisk diplomuddannelse efter den nye formulering.

I har fået ret til pausetid - men også lov til at arbejde endnu mere.

Aftaleretten på amtsområdet har ved det specielle forlig fået et spark i den forkerte retning.

Sikke en cocktail!

Jeg siger nej tak!

Storm P's billede af den fede mand, der skærer halen af sin hund for derefter at tilbyde hunden dens egen hale som føde, er det bedste billede, jeg kan genskabe i forhold til overenskomsten på det amtslige område.

Per Sand Pedersen

medlem af DLF's hovedstyrelse