Vivi Hansen fylder 50 år

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hun er skarp, og hun er rund, siger de, der omgås hende til daglig. Så nu ved vi, hvordan en rundkant ser ud - kredsformand og hovedstyrelsesmedlem Vivi Hansen, som bliver 50 år på mandag den 17. april.

Vivi Hansen bor i Vejleby i Hornsherred, hun blev uddannet lærer i 1975 og var tillidsrepræsentant og skolebibliotekar på Ferslev Skole, før hun blev kredsformand. Hun blev valgt ind i hovedstyrelsen i 1996 som repræsentant for modstanderne af UFØ-arbejdstidsaftalen, og hun har holdt fast i sin modstand mod yderligere decentralisering og individualiering i folkeskolen. Hun er effektiv, engageret og omsorgsfuld i sit arbejde og privat, hvor hun er gift med den tidligere formand for Landsforeningen af Voksenundervisere Mogens Hansen, mor og farmor.