Foredrag med forfatter Jeppe Ward

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

jabrahamsen@dlf.org

Bogen er oplevet og skrevet i børnehøjde, med veloplagt humor, skrev Folkeskolens anmelder om Jeppe Wards bog, Korncirklen.

For manden bag bogen har livet dog ikke kun været til at grine ad. Som 17-årig brækkede Jeppe Ward nakken ved et udspring på lavt vand. Siden da har den nu 29-årige børnebogsforfatter været lam fra halsen og ned.

I dag tager han rundt og holder foredrag om, hvordan det er at være fuldstændig afhængig af andres hjælp, men også om det spændende liv, han fører, på trods af at han er bundet til sin kørestol. Budskabet for foredragene er Vær glad for det, du kan!

Jeppe Ward holder to slags foredrag afhængig af børnenes alder. Foredragene er krydret med oplæsning fra hans bogudgivelser, tilpasset målgruppen. For yderligere information og booking af Jeppe Ward gå ind på hans hjemmeside på www.korncirklen.dk

Læs anmeldelsen af Korncirklen på www.folkeskolen.dk