Denne specialrejse er for læsere, der ikke er bundet af skolens ugeskema. Læs dag til dag-programmet på folkeskolen.dk

Indiens gyldne trekant

Ni dages spændende rundrejse til Nordindiens største kulturelle højdepunkter og vilde tigre. 19.-27. oktober.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tag med Folkeskolen og Team Benns til Indien - et fascinerende og farverigt land med mange kontraster og enestående kulturelle seværdigheder. Alt sammen noget, man kommer til at opleve på denne fantastiske rundrejse med imponerende forter og paladser, farverige markeder og vilde tigre.

Vi begynder rejsen med at udforske millionbyen Delhi, inden vi tager videre til Agra for at blive overvældet af Taj Mahals skønhed. Videre til spøgelsesbyen Fathepur Sikri og Ranthambores vilde tigre, inden kursen sættes mod »den lyserøde by«, Jaipur, og Rajasthan-provinsen, hvor gadebilledet præges af kameler og ældre mænd med turban og snabelsko.

Dag 1: Afrejse fra Billund/Kastrup Lufthavn

Dag 2: Delhi

Dag 3: Delhi, Agra

Dag 4: Agra, Ranthambore Nationalpark

Dag 5: Ranthambore Nationalpark

Dag 6: Ranthambore Nationalpark, Jaipur

Dag 7: Jaipur

Dag 8: Jaipur, Delhi

Dag 9: Delhi, Billund/Kastrup

Pris per person i dobbeltværelse:

9.590 kroner. Tillæg for eneværelse: 1.990 kroner.

Med i prisen:

Flytransport Billund/København - Delhi tur/retur med KLM via Amsterdam, alle kendte lufthavns- og flyafgifter, transport, udflugter og entreer ifølge programmet. Indkvartering i dobbeltværelse i syv nætter på kategori 3- og 3+-hoteller. Morgenmad dagligt, syv gange frokost og aftensmad. Engelsktalende lokalguider og dansk rejseleder.

Information og bestilling:

Læs udførligt program på folkeskolen.dk. Team Benns telefon 65 65 65 60, asien@team-benns.com. Rejsekode: FO.

Powered by Labrador CMS