Det drejer sig om troværdighed

Om at tro på medlemmerne

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Man må tro på medlemmerne, hvorfor ellers spørge dem.

Et ja til overenskomstresultatet ved den kommende urafstemning er et ja til en yderligere decentralisering af DLF's medlemmers lønsum. Et ja til resultatet er et ja til en yderligere decentralisering af arbejdstidsreglerne

Tror du, at det er DLF's kongresvedtagne politik? Nej - det er det heller ikke, men det er arbejdsgivernes erklærede politik!

Tror du, at det er et skridt i den rigtige retning? Nej - det er det desværre ikke, men i den retning, arbejdsgiverne vil!

Tror du, at det er et af resultaterne af den store medlemsundersøgelse sidste år? Nej - det er det ikke, det er det stik modsatte!

Tror du, at det vil være med til at styrke sammenholdet og til af forbedre arbejdsklimaet på din skole? Nej - tværtimod vil det få den stik modsatte virkning!

Tror du, at det er et tilfredsstillende resultat, hvis 16 ud af 18 krav er opfyldt? Nej - ikke hvis de to sidste krav er de to vigtigste!

Tror du ikke, at kredsene er dygtige nok til at forhandle decentrale lønkroner lokalt? Nej egentlig ikke, fordi det i høj grad er et spørgsmål, om arbejdsgiveren også vil det, vi vil!

Jeg har tilladt mig selv at besvare spørgsmålene, fordi svarene giver sig selv. Hvis du er enig med mig, bør det også være let for dig at sætte dit kryds ved urafstemningen - nemlig ved et nej.