Uskolet

Møgunger med refleksveste obstruerer vigtige voksne i morgentrafikken

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Børn i refleksveste og udstyret med neonfarvede slikkepinde gør alt for at sænke tempoet for travle bilister i den hektiske morgentrafik foran skolen. De såkaldte skolepatruljer irriterer mange.

En voksen, der fucking ikke må komme for sent til endnu et morgenmøde i afdelingen, hvor fandeme en af dem fra ledelsen, forstår du det, måske dukker op, og så må det bare ikke gå galt igen, det må det bare ikke, jeg lover dig, udtaler: »De skal for fanden bare flytte sig, de forpulede møgunger, de tror, de bestemmer det hele, kom nu, kom nu«.

Bilisten, som altså satme ikke har købt en sort Peugeot 3008 SUV for at holde her hele dagen, forsøgte efterfølgende at præcisere sine synspunkter ved i otte sekunder at trykke hornet i bund.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.