Råstof 2001

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Medarbejderne er det vigtigste råstof på kommunale og amtskommunale arbejdspladser, men de skal hele tiden udvikle sig. Derfor arrangerer Det Personalepolitiske Forum en personalepolitisk messe den 8. og 9. maj i Odense Congress Center. Her kan man deltage i workshopper og diskussioner med emner som supervision, seniorpolitik, etnisk ligestilling, familievenlig arbejdsplads, arbejdstid, psykisk arbejdsmiljø og meget mere. I alt er der omkring 60 workshopper, og dertil kommer udstilling og et par større arrangementer med debat, fortælling og teater. Messen henvender sig til medarbejdere, ledere, politikere og repræsentanter for organisationerne i den (amts)kommunale sektor.

Det koster 250 kroner at deltage i messen én dag. Programmet er det samme de to dage. Hver dag er der plads til 3.000 deltagere. Der er tilmelding til messen fra nu af, og indtil der er udsolgt. Tilmelding og program kan findes på www.pp-messe.dk eller ved henvendelse til messesekretariatet på telefon 3370 3163 eller 3370 3496.