Eva Henriksen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

At Eva Henriksen døde, blot to år efter at hun fuld af optimisme og forventning forlod Vestre Skole i Viborg for at tiltræde stillingen som skoleinspektør ved Bøgeskovskolen i Bjerringbro, er smerteligt at skulle begribe.

Mange års virke først som lærer og siden som viceskoleinspektør ved Vestre Skole har efterladt mindet om et engageret, hårdt arbejdende og forstående menneske, som ingen kolleger er gået forgæves til, hvad enten det gjaldt praktiske foranstaltninger i skolens hverdag eller et trøstende ord i livets svære stunder.

Vore bedste ønsker og tanker har været hos Eva, mens hun i de sidste måneder har kæmpet sit livs hårdeste kamp mod sygdommen. Vi har mistet en dygtig og afholdt kollega, og vi føler med Evas nærmeste familie, som har mistet deres kære.

Æret være Evas minde.

På vegne af tidligere kolleger

på Vestre Skole i Viborg

Magnus Ladefoged

Powered by Labrador CMS