Sine Ankerstjerne

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mandag den 13. januar 1997 gik flaget på halv stang på Ankermedets Skole i Skagen.

Selv om Sines død ikke kom uventet, så er det alligevel ikke til at forstå, at hun ikke er imellem os længere.

Sine Ankerstjerne har været ansat på Ankermedets Skole, siden hun som ung lærer kom til skolen i 1976.

Hun var en meget dygtig og engageret lærer, som ydede en stor indsats for de børn, hun kom i kontakt med igennem sin undervisning. Hendes lærergerning har været kendetegnet ved stor faglig dygtighed og menneskelig indsigt.

Sine var interesseret i børnenes tarv og var aldrig bange for at yde dem en ekstra hjælpende hånd, og hun forstod at rose sine elever og give dem selvtillid. Hun havde en særlig forkærlighed for de svage elever og fulgte med stor indføling og omsorgsfuldhed sine børn og var det sted, hvor de trygt kunne henvende sig med deres små og store problemer.

Sine var desuden meget kreativ, en egenskab, der også udfoldede sig i undervisningsmiljøet, hvor hun var en meget afholdt klasselærer.

Sine satte stor pris på en god stemning på lærerværelset og varme og loyale relationer kollegerne imellem. Hun havde et både følsomt og engageret samvær med os og udviste stor hjælpsomhed over for alle.

Under sit lange sygdomsforløb viste Sine en livsvilje og åbenhed, som forbilledligt berigede vort samvær med hende.

Vore tanker går nu til Ole og Ulv.

Æret være dit minde, Sine.

Personale og ledelse ved Ankermedets Skole