Uskolet

Du kan ikke elskes af alle, siger lærer, der vil elskes af alle

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Du kan ikke være elsket af alle. En lærer, som tirsdag nåede frem til denne erkendelse, har gennem længere tid spekuleret lidt for meget over, hvad andre mennesker måske går rundt og tænker og synes, og derfor kom den pludselige indsigt også belejligt. Imidlertid har læreren nok været klar over det længe.

"Det kan da godt ske, at visse forældre synes, man er inkompetent. Eller at nogle elever finder ens undervisning uengageret og forudsigelig. Det kan også sagtens være, at en kollega eller to synes, man er irriterende, eller at lederen somme tider rynker brynene, og ens team sidder og bagtaler. Sådan er det, man kan ikke stille alle tilfreds hele tiden, det er umuligt", erkendte læreren. "Du kan bare ikke være elsket af alle, det kan simpelthen ikke lade sig gøre".

Men det hjalp ikke. For læreren ville elskes af alle.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.