Debat

Svar Til Claus Seb

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi kan altid diskutere, om vi gør det rigtige, men at sætte spørgsmålstegn ved, om der bliver kæmpet i Danmarks Lærerforening i disse dage, giver ingen mening.

Jeg har deltaget i 11 tillidsrepræsentantmøder i de sidste tre uger med en helt fantastisk opbakning. Mandag var jeg i Sønderborg, hvor 370 deltog i et flot debatarrangement arrangeret af den lokale kreds. Onsdag den 19. december mødte lærerne på skolerne i København og Frederiksberg alle forældrene, da de kom med deres børn til skolen.

Se musikvideoen »Hvis vi bar' ku' få lov« på YouTube. En musikvideo, som lærerne på Vodskov Skole har taget initiativ til. Kredsstyrelser, tillidsrepræsentanter og medlemmer har været i medierne i et omfang, vi aldrig tidligere har oplevet. Den opbakning er uvurderlig.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS