Anmeldelse

Build Up 1

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Portfolio« er et grundbogsmateriale, der dækker 3. til 6./7. klasse.

De hermed anmeldte materialer er til 4. klasse. Til denne klasse hører også »Portfolio Memory« og »Portfolio Songs«, som begge tidligere er anmeldt.

Elevens bog er indbydende. Her er der taget højde for den elev, der allerede kan læse, og den elev, som har lettere ved at komme i gang via lyd.

Bogen indeholder mange forskellige emner eller måske rettere episoder, som bestemt vil falde i modtagernes interesse.

Arbejdsmulighederne er så gode, at alle vil kunne gå i gang, men samtidig sådan, at ingen lærer skal føle sig bundet deraf.

Bag i bogen er der forslag til flere lege, samtalestof, en lillebitte grammatik samt en ordliste.

Illustrationerne er tydelige og brugbare.

På cden er der mange igangsættende og iørefaldende chants.

Lytteøvelserne er ikke blot beregnet til at lytte til, de kræver aktiviteter under lytningen, og bagefter er der knyttet yderligere forslag til at arbejde videre.

Grammatik i små bidder bliver puttet ind på en dejlig måde. Et eksempel er this, that, these, those. Via en chant hører eleven derom, samtidig med at der gives ideer til andet arbejde dermed på klassen.

Lærervejledningen giver en baggrund for tankerne bag systemet, forslag til at arbejde med systemet og en del sider med kopiark. Derudover nogle sider angående læringsstile og gruppearbejde.

»My portfolio Collection 2« er bare lige til at gå til for den enkelte elev og til god orientering for lærere og forældre.

Fin inspiration for den enkelte lærer, men bestemt også et system, engelsk fagudvalg på skolerne lige må se på, inden der tages beslutning om eventuelt køb af et sæt til fjerde klasse.

Powered by Labrador CMS